Ben jij onze toekomstige sponsor?

Mogen we dit jaar (wederom) op jullie steun rekenen?

Al 118 jaar maakt het ASK-theater voorstellingen voor basisschoolleerlingen van scholen in Apeldoorn en omgeving. Al vanaf het begin gebeurt dit volledig vrijwillig. Ook dit jaar staat er weer een cast van ruim 30 spelers klaar, die zich al vanaf maart aan het voorbereiden zijn op een week lang optreden in december. Naast de spelers werkt een decorploeg van nog eens 15 personen keihard om een volwaardig, professioneel decor in elkaar te timmeren.

Het doel van het ASK-theater is om alle kinderen uit Apeldoorn en omstreken de mogelijkheid te bieden om tenminste één keer in zijn of haar leven in aanraking te komen met het theater. Dat is al sinds jaar en dag de missie van het ASK-theater en dat willen we zo houden!

Scholen betalen een bijzonder laag bedrag om de voorstelling te kunnen bezoeken. Voor slechts € 4,95 per leerling komt het kind in aanraking met een heus theater, een echte foyer en een levensecht optreden in de Hanoszaal in Theater Orpheus. Zeg nou zelf, het is toch fantastisch dat “we” de scholieren dit kunnen blijven aanbieden!

Van 26 november tot 29 november 2019 speelt het ASK-theater 9x voor een volle zaal waardoor ook dit jaar weer zo’n 10.000 bezoekers de musical kunnen meemaken. Vorig jaar schitterde onze cast met de productie “Arthur en het zwaard in de steen” en dit jaar brengen wij de musical “Peter Pan” ten tonele.

Je zult begrijpen dat het organiseren van een musical voor een publiek van zo’n 10.000 bezoekers veel geld kost. Ondanks een korting die wij van Orpheus krijgen, is de begroting inclusief materiaalkosten, kostuumhuur, auteursrechten aanzienlijk groot. Het ASK-theater kan niet bestaan zonder donaties en sponsoring.

Wij vragen jullie middels deze brief sponsor te worden van het ASK-theater. Voor slechts € 250,- ben je sponsor van het ASK-theater en help je ons mee onze missie te kunnen blijven uitdragen. Natuurlijk willen wij iets terug doen als jullie sponsor worden van het ASK-theater.

Als tegenprestatie van uw sponsoring krijg je:

  • 4 vrijkaarten voor volwassenen en 10 kaarten voor kinderen (zo kunt u bijvoorbeeld met de kinderen van personeelsleden naar de voorstelling komen als Sinterklaasfeest van het bedrijf).
  • Een vermelding op de website.
  • Een vermelding in de presentatie die draait in de foyer van de schouwburg tijdens de ASK-week.

Meer informatie over de sponsorvoorwaarden of heb je interesse om ons te sponsoren? Neem dan contact met ons op.

Hopelijk tot ziens in het theater!

Met vriendelijke groet,

De Sponsorcommissie

Mogelijk gemaakt door…

Het ASK-theater dankt onderstaande bedrijven en instelingen voor hun bijdrage aan de totstandkoming van de musical “Peter Pan”.

* ORPHEUS
* GEMEENTE APELDOORN
* VAN DEN BERG SCHILDERS
* RESTAURANT SIZZLES
* FYSIOTHERAPIE SLEUTELBLOEM
* THUISIN WONEN!
* SYNENSIS
* STICHTING LEERPLEIN055
* BURO MK&
* 123ADVIES
* N&N PARTNERS
* ROUWCENTRUM ROUWENHORST
* B&R INSTALLATIETECHNIEK
* HSL LOGISTICS
* REINDERS MAKELAARS
* KLEVERWAL SCHILDERWERKEN
* VIVA LA PIZZA
* BAKKEN&ZO
* STEDENDRIEHOEK
* MANUEL GRAFIMEDIA
* YORAN WEVER FOTOGRAFIE
* AAN DE STEGGE
* BRONA DECOKAY
* FOTOGRAFIE VAN AKEN
* MASTERMATE
* BUITENHUIS VERVOER
* GRIMEBUREAU JOSEVA
* BUVAPLAN
* AACC ACCOUNTANCY
* KINDEROPVANG LALY
* AUTO TOTAAL TWELLO
* TECHNICON B.V.
* TEN TIJE SPORT
* CREA TIJD
* WILCO RAAYMAN (Film)
* RADIO APELDOORN
* TEMPELMAN EXCLUSIVE
* APELDOORN DIRECT
* KUGEL LICHT EN GELUID
* ING
* MONDIAL EXPRESS STOMERIJ
* CITYSIDE APARTMENTS
* DUSSELDORP BMW
* RIBHOUSE TEXAS
* AANNEMINGSBEDRIJF DRAISMA APELDOORN
* PIEPIE & SAM

Draag je het ASK-theater ook een warm hart toe en wil je meer weten over sponsoring en/of doneren aan de vereniging? Vul dan s.v.p. onderstaande gegevens in.

Informeer naar de mogelijkheden!

5 + 0 = ?